SKRIVET: 2009-08-31, kl 18:00:44 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

glöm inte våra minnen!

måndag, 31 augusti 2009

inget busskort, fritidskorten har slutat fungera dynget runt, mamma jobbade och hade därför bilen, jonna bor i lidköping i veckan och karro cyklade till skolan imorses. alltså, ingen skjuts, ingen skola. skönt!

jag åkte till lidköping i förmiddags. lämnade in mitt cv, sprang runt lite på gina och träffade isabelle! jag kan inte komma på senaste gången vi träffades och blev därför väldigt chockad, men glad, när vi av en ren slump stötte på varandra inne i stan. det blev ett långt samtal om sommarens alla händelser och självklart gamla minnen. -det finns nog ingen jag saknar så mycket som isabelle, och våran tid. shit

igår städade jag mitt rum. nu menar jag dock inte lite damsugning och småplock, nejdå. jag dammsög, skura golv och fönster, dammade, hängde tvätt och bytte sängkläder. det tog hela dagen, men det var det värt! mitt rum har nog aldrig varit så skinande rent som nu.

jag tänker ikväll satsa på myskväll. tända ljus, snabbmat (ofc) och någon bra film. ska nog ladda ner en nu!

- förövrigt så ska jag och malott på bio imorgon, jag saknar jag jacob, fingerspetsen på ringfingret har somnat och har varit så sen imorses, jag tål inte längre lax, och jag vill flytta- NU! godkväll
tinyy



17/7-07, ett datum jag aldrig glömmer

SKRIVET: 2009-08-29, kl 15:48:35 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

jag har väntat på ett regn

lördag, 29 augusti 2009

imorses vaknade jag tidigt, men det gör jag alltid efter en lång och vild partynatt. gjorde frukost, och gick o la mig i soffan och kollade på någon kass äventyrsfilm med pappa innan jag tog en lång och uppfriskande dusch. nu sitter jag här och lyssnar på winnerbäck, tittar på regnet och tänker tillbaks på gårdagen och bara njuter. njuter av livet!

igår hade vi tjejförfest hos ida. spel, prat, skratt och självklart god dryck. vi åkte iväg till skövde runt nio tiden- jag, ida, malott, sandra, chico, ras och martina. vi dunkade sexy bitch hela vägen och jag sjöng tills rösten var alldeles förstörd! matfestivalen var kul, roligare än förväntat faktiskt. jag fann mig själv på dansgolvet dansandes till allt från vikingarna till ronan keating. gud vad kul jag hade!

idag är det junkfest, vilket jag kommer att missa. det går inte att förklara med ord hur besviken jag är på mig själv just nu! hade helt glömt bort att det var idag. när alec ringde i morses förstod jag inte att det var det han ville prata om, planera. så dum som jag är svarade jag inte och sov istället vidare. fan! jag som ville se millencolin, jävla mig!

som tröst, ska kvällen spenderas med mina tre bästaste vänninor istället! det funkar lika bra det med. (nästan) höhö. det är fester överallt ikväll känns det som, men den enda som verkar riktigt sugen är malott. trots hennes rejäla bakfylla! söt tjej
äh, vi får se vart kvällen tar vägen.
tinyy.

SKRIVET: 2009-08-27, kl 16:25:43 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

kan inte annat än gilla

torsdag, 27 augusti 2009


har gått runt o små lett hela dagen.

förutom fbook-händelsen har det inte hänt så mycket idag. tog lite på min lärares rumpa, spenderade en timme inne på jysk, har varit as sugen på choklad, slutade tidigt idag och imorgon är jag ledig. nu ska jag iväg till ghettot en sväng! längtar sönder till paradise ikväll.. godkväll
tinyy

SKRIVET: 2009-08-26, kl 17:56:03 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

mickey mouse is dead!

onsdag, 26 augusti 2009

jag är så nervös, stressad, ur balans! nu känns det verkligen som att pluggandet börjar komma igång på allvar. projektarbetena har nu också gjort sin kickstart och det känns som att alla är igång förutom jag.
jag har dock en grymt fräsch idé som förhoppningsvis kan bli riktigt bra. men jag måste tyvärr plocka fram mina grafkunskaper vilket jag har stor brist av. har nu suttit och försökt ladda ner illustrator i timmar känns det som, men jag misslyckas, hela tiden. jag som hade tänkt komma igång med allt i tid för en gångskull.

trots min nervositet är jag ändå ganska så förväntansfull med projketarbetet. det ska bli kul! har nu riktigt stor press på mig då jag faktiskt gör mitt arbete till fyra killar? vi gick igenom lite små detaljer, skisser osv idag. dom gav mig ganska så fria händer, vilket är bra! fyfan vad jag ska göra mitt bästa!

nu ska jag ringa jacob och fråga om han kan hjälpa mig med illustrator. sen blir det käk, mera plugg, film o sen paradise hotel. (synd bara att jag redan vet vilka som vinner, googlade fel, typ) godkväll.
tinyy.

SKRIVET: 2009-08-26, kl 01:02:54 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

se mig, hör mig, rör mig

tisdag, 25 augusti 2009



drar en gammal favorit av damien rice innan läggdags. det är helt sjukt vad den här låten berör mig på ett knasigt o skönt, men ändå skrämmande befriande sätt. hans röst får mig att rysa ända ut i fingerspettsarna och gitarrspelet får hela mig att slappna av.

idag känner jag mig dålig på något sätt. seg, trött och ont i kroppen. först trodde jag att det bara var massa paranoia efter mitt och malotts svininfluensa-snack igår, men det känns som det ligger mer bakom det hela. nu ikväll har även yrsel och illamående lyckats komma ifatt mig och det känns verkligen som att någon form av influensa är påväg. men jag läste någonstans att alla mina symptom också var tecken på dålig sockerbalans, vitaminbrist osv. jag äter för dåligt helt enkelt! kan inte annat än att hålla med...

imorgon har vi lång dag i skolan. projektarbetet ska nu äntligen få sin start och jag känner på mig att det kommer bli ett par riktigt plågsamma timmar nere på media imorgon. efter skolan ska jag möta upp malott i skövde. nya gina tricot öppnar och om rykterna stämmer ska dom visst ha 20% rea på alla varor. det kan man ju bara inte missa!

nu blir det film och sen sovdags, godnatt
tiny.

SKRIVET: 2009-08-23, kl 18:30:37 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

käpp rätt kanon åt helvete

söndag, 23 augusti 2009

jag älskar skärgårdsdoktorn! det finns nog ingen mysigare "film", ärligt talat. jag kan inte låt bli att skratta lite när jag tänker tillbaks på när skärgårdsdoktorn gick på tv när jag var liten. mamma sa alltid till mig att blunda när dom "blodiga" scenerna kom. men jag tjuvkikade alltid genom fingrarna! 

- kollade på några avsnitt hos sandra igår. ååh vad mysigt det är! när jag får pengar måste jag köpa alla boxar, helt klart! förövrigt blev gårdagen rätt bra iaf. lite mat på köket som vanligt och därefter prat och mys hos sandra. vid ett tiden kände jag hur tröttheten och rastlösheten började ta över. precis när jag hade tänkt tacka för mig, kom dennis, älgen, joaquin, magnus och simon förbi. - dragna som bara den, efter en vild kväll på olins.

efter några timmar med prat, skratt och bilströg åkte alla hem. förutom älgen och magnus som stannade kvar och tittade på skärgårdsdoktorn med mig o sandra. mys! sen blev klockan kvart över sovdags och killarna drog hemåt. då somnade vi som stockar, jag och sandy


idag har vi shoppat. jag, familjen och alex. vi åkte till trollhättan, överby, för att kolla reorna tidigt i morses. rean sööög! fick panik av alla söta, blommiga små klänningar och kjolar som jag lovat mig själv att inte köpa. nu är det höstplagg som gäller! hittade därför inget mer än en tröja på gina. seg dag! imorgon är det skola igen. har sovmorgon och slutar tidigt. jomen, trean är väl rätt okej ändå. haha

ikväll blir det film, film, film och film. godkväll




blommigtochsött. hata höst förfan!

SKRIVET: 2009-08-22, kl 23:26:25 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

paradise hotel



sandy is the shit

SKRIVET: 2009-08-22, kl 19:45:09 | PUBLICERAT I: mer än bara toner

david guetta ft akon - sexy bitch

 

she's nothing like a girl you've ever seen before , nothing you can compare to your neighbourhood whore
bästa någonsin.

SKRIVET: 2009-08-22, kl 19:34:27 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

1000 spänn rikare!

lördag, 22 augusti 2009

god kväll! idag är det lördag. solen lyser, termometern står på 17 och jag hoppas innerligt på en bra kväll! igår spenderade jag kvällen i skara med sandy, elin, magnus o joaquin. vi hade egentligen bara tänkt skjutsa ner magnus o joaquin till olins. men det slutade med att vi hängde med upp på förfest och drog senare in på olins den sista timmen. urtråkigt! det var dock ganska mycket folk, vilket jag inte alls hade räknat med. hela lidköpingsgänget var också där och det var riktigt kul att få se att josé, sandro, milos och allihopa fortfarande levde!

jag kom hem vid tre, trött o aningen påverkad. somnade direkt! nu sitter jag i sängen, smuttar på en cider och inväntar mammsen. just det, jag höll nästan på att glömma. idag har jag och elias fått 1000 kr var utav mormor och morfar? har ingen som helst aning varför. dom där gamlingarna verkar ha pengar så det räcker och blir över. dom kunde iaf inte valt något bättre tillfälle. skönt, nu är man inte pank längre! äh, nu ska jag till sandy... trevlig kväll!



"martina, det är något speciellt med dig. jag vet inte vad men..
jag vill liksom ta hand om dig, va med dig"
cutecutecutecutecute

SKRIVET: 2009-08-21, kl 19:53:20 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

i don't want to be you running mate, i don't want to be with you anyway

fredag, 21 augusti 2009

skolan gick bra, är supernöjd med min arbetspartner i expo, slutade tolv idag, mitt busskort funkar inte,
så jävla kul att cli går media, sovit hela dagen, ätit god pasta/kycklingsallad, simon är knäpp, måste städa mitt rum, nu åker jag till götene - trevlig kväll!


SKRIVET: 2009-08-21, kl 01:31:08 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

allt som har en bra början har ett bra slut

torsdag, 20 augusti 2009

skolan. det är förmodligen någonting jag aldrig kommer fatta tycke för. idag var det ju som sagt första skoldagen. allt kändes som vanligt - om man bortser från att jag nu mera är en nybliven tredjeårselev.
som vanligt hade vi mediemix för att bekanta oss med dom nya ettorna... och som vanligt sög det, ganska rejält! sån tur var slutade vi tidigt.

efter skolan drog jag iväg till götene. solen, som jag inte sett på länge, hade visst beslutat sig att vistas på himlen och det blev en strålande härlig dag. jag, sandy, joaquin och linus åkte därför iväg till hällekis camping på äventyr, som joaquin brukar säga. vi hyrde en trampbåt och spenderade dagen på sjön! vattnet var svalkande skönt och jag badade, nästan. efter det blev det lite godis och  film hemma hos sandy, "vi hade iallafall tur med vädret igen", passande! men, trött som jag var somnade jag i sandys säng och tänkte att det förmodligen var dags att dra sig hemåt.

klockan elva var det dags igen, dags för fest? jonna, kicki, maggan, tomas och victor hämtade mig och vi drog iväg till killen vid dafgårds, kristoffer, och där spendrade jag resten av kvällen. det blev några glas vin och självklart jacuzzibad. riktigt skön kväll och en riktig bra start på terminen.
imorgon är det skola igen, hur ska jag orka. slutar dock klockan 12 och kommer att göra terminen ut, känns riktigt gött. ja, ibland älskar jag livet!
nu blir det nattmacka och paradise hotel på tv6play innan läggdags. pusss


    

ett år idag
    

SKRIVET: 2009-08-19, kl 23:06:28 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

dreams are hard to fallow

onsdag, 19 augusti 2009

mörket kommer nu tillkänna tidigare än vanligt på kvällarna och luften känns kallare, men samtidigt uppfriskande på något sätt. ja, man kan verkligen känna hur hösten sakta men säkert är påväg. jag tycker inte om hösten. -kallt, mörkt, deprimerande och ensamt.


imorgon börjar skolan. har länge känt det där pirret i magen av nervositet blandat med ångest, men nu känner jag den mer än någonsin. trots mina klagomål har jag ändå tyckt att sommaren varit ganska så okej. visserligen ska det bli ganska så skönt att få träffa alla saknade och återgå till sina vanliga rutiner, men det känns inte som att jag är redo att släppa taget som sommaren riktigt än.

idag har jag, förövrigt, haft en såndär martinadag. jag tror inte jag har haft en enda på hela sommaren. så, det var minst sagt behövligt. - hårinpackning, manikyr, frukt och choklad, millencolin, nya filmer och rhodoskebab från köket. njutning på hög nivå! om 54 minuter är det dags för paradise, längtar.......


lägg märke till coola slingan

SKRIVET: 2009-08-18, kl 20:50:13 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

right about now



MILLEEEENNCOOLLIIIINNN <3


SKRIVET: 2009-08-18, kl 20:40:28 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

"hållkäften ditt benga helvete"

tisdag, 18 augusti 2009

göteborg -staden där folk virrar runt som galningar, kör som idioter och har ingen som helst koll på något.
jag och alex kände oss som riktiga bönner som aldrig sett storstan förut när vi kom dit i morses. jag trodde aldrig vi skulle komma ur staden helskinnade, men det gjorde vi och tur är väl det.

shock, rock house och flera andra streetwear/punkaffärer var idag dagens shoppingställen. fuck gina!
hittade tusentals balla t-shirts, linnen o andra coola prylar men med bara 250 kronor i fickpengar var shoppingturen inte lika rolig.
det blev ett besök på pelons piercingstudio och därefter en snabbträff med vanessa som nu bor i göteborg! på tåget hem ballade vi ur totalt då bådas energi var helt borta och tröttheten hade tagit över. jag tror dom på tåget trodde vi var höga.

jag är hemma nu, dunkar rancid o millencolin och äter melon. benen känns som spagetti och huvudet som ett bowlingklot. tröttare går det nog inte att bli just nu. om det inte vore för paradise hotel så skulle jag gått o lagt mig för längesen.
förövrigt börjar skolan snart. längtar nästan........?

SKRIVET: 2009-08-16, kl 16:44:29 | PUBLICERAT I: det bästa jag vet

av shopping mår man bra?

söndag, 16 augusti 2009



tänk att allt kan vända så snabbt. vädret är piss, humöret är piss, jag är pank och det är piss!
nej, idag hjälper inte ens mina nyinköpta fynd. shopping brukar alltid funka. men jag antar att det egentligen
bara ett uselt sätt att försöka släppa allt istället för att ta itu med saker och ting. så gör svaga människor!
och det är väl precis vad jag är, svag...

idag blir det en lung dag. men att vara hemma tar verkligen kål på mig. stämmningen är inte den bästa, men det är väl inte så konstigt. jacob är iaf här, och det är skönt! -fan, känns inte som att bloggandet funkar så bra idag, så, bye

SKRIVET: 2009-08-15, kl 18:48:38 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

när ska allt ta slut?

lördag, 15 augusti 2009

finner fan inga ord. -rip amanda engström...................

SKRIVET: 2009-08-13, kl 02:30:19 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

i natt sover jag ensam!

onsdag, 13 augusti 2009

igår spenderade jag dagen med bruden på bilden till vänster, jimmy och markus. har nog inte haft så roligt eller mått så bra på hur länge som helst! det tillagades supergod middag och efterrätt av oss tjejer. -grillad kyckling med friterade pommes och chockladpudding med bär och vit choklad. mättsamt och gott!
framåt kvällningen blev det filmtime. vi lät killarna välja film och det blev självklart en skräckis. jag och becca vågade knappt ta oss ur sofforna i rädsla av att något skulle ta tag i våra fötter och bita oss.
vi satt därför kvar och fick genomlida yttligare några plågsamma minuter medans killarna berättade spökhistorier. till min uppskattning var jag iaf inte den enda som inte kunde somna sen, ha! 
vilken dag, vilken kväll, vilken natt

idag har jag dock inte gjort någonting. slösade bort all tid på sandy, den är hon iofs värd.
vi tog en tripp till skara och hälsade på hos min älskade jess, njöt av en lagom flötig kebabpizza och kollade på kingkong. nu är jag hemma, tröttare än någonsin. men det är ganska så förståligt pga min ståhejiga natt. skönt, då kanske jag slipper somna allt försent iaf. 

imorgon är det sandy o dom andra som gäller och på fredag blir det shopping med mammi o party med gänget från igår. och, på lördag åker ida.. orka! äh, nu blir det paradise hotel och sen sängen! godnatt :)


  

                                            

SKRIVET: 2009-08-09, kl 04:16:43 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

januarifloden

lördag, 9 augusti 2009

att spendera jul&nyårsaftonen på andra sidan jordklotet är något jag inte alls ser fram emot! brasilienresan är nu planerad och det blir recife och porto de galinhas från den 21 december till den 2 januari. (med familjen grahn) mina drömmar gick med andra ord i krasch! som yngst, och tjej dessutom, hade jag knappast någon talan i det hela heller. så, goodbye oktoberresa, goodbye rio de janeiro!

precis som våra argumentationer om resan, har också kvällens planering gått åt helvete. hade egentligen planerat en kväll i skövde med tjejerna, men jag ångrade mig. precis som igår var jag noll taggad för fest.
kvällen kom, och min "att göra"-lista stod fortfarande tom. (tänker dock inte dra någon lång historia om hur jag lyckades komma fram till ett beslut om kvällens sysselsättning) det slutade iaf med att jag åkte iväg in till lidköping där jag spenderade en del av kvällen med jacob o nille. mycket uppskattat! därefter åkte jag iväg till götene. baaaaad choise!

skönt att vara hemma nu iaf. tänkte ställa klockan som vanligt, sen blir det film o sängen. godnatt!

SKRIVET: 2009-08-07, kl 16:42:34 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

"det var pontus låt"

fredag, 7 augusti 2009

SKRIVET: 2009-08-07, kl 01:26:41 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

en torsdag, en ljuvlig sådan

torsdag, 6 augusti 2009

dagen har varit helt fantastiskt bra! härligt väder, toppenhumör, good-hair-day. ja, jag trodde väl knappast dagen kunde bli bättre. men jag hade fel! framåt kvällningen åkte jag ner till götene för att träffa min bästa vän alexander och världens sötaste sebastian. det kändes som om det var tusen år sen vi träffades senast!

det blev iallafall en supergod middag hos familjen andersson-lundin. fläskfilé, klyftpotatis, vitlöksbröd och självklart en kall öl på detta. att gå fram till götene sen blev därför en riktig utmaning eftersom att både min och alexanders magar var lika tunga som berg. ja, det tog sin tid vill jag lova. vi strögade iväg till madde och sen tog jag en promenix med jacob innan det var dags att återvända hemåt! tack för en toppendag killar

imorgon är det som sagt begravning. tusentals känslor och tankar cirkulerar inom mig just nu. jag har iallafall bestämt mig för att gå. hur svårt det än kommer bli har jag iallafall alexander och sebbe där, och tur är väl det!


 

nu blir det paradise hotel, eftersom att jag missade dagens avsnitt, och sen sängen.
btw, idag är jag exakt 17 ½ år, vilket innebär.... ????



 

SKRIVET: 2009-08-06, kl 02:45:21 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

gråt inte för att jag inte finns, glädjas åt att jag fanns

onsdag, 5 augusti 2009

ärligt talat, finns det något värre än begravningar? jag tror faktiskt inte det. skara domkyrka lär vara full på fredag. jag har ångest, beslutsångest. jag känner att jag måste gå, att det är min skyldighet. fan också...

dagen har iallafall varit okej. eller, kvällen kanske man kan säga. jag vaknade inte förens halv fem och redan då var dagen så gott som bortslösad. vid nio tiden gick jag iväg till johan iallafall. det blev en ganska så känslomässig kväll, då vi alla äntligen fick ut allt som legat o jäst inom en. men det var kul, och mysigt!
klockan 00.05 blev det paradise hotel och alla bänkade sig framför tvn. sen drog jag hemåt!

idag har jag tänkt att jag ska lägga mig tidigt.. (tidigare än vanligt iaf), om 10 minuter ska det vara släckt och tyst. imorgon ska det tydligen bli fint väder igen och jag vägrar sova bort hela dagen, som idag.

längtar iaf till helgen. efter begravningen (om jag nu ska gå) blir det lite chill, som man säger, och dryck hos freddie
och på lördag blir det fest i skövde med brudarna i klassen! 

nu ska jag sova. om jag lyckas slita mig från tick-a-tack poker vill säga. godnatt

SKRIVET: 2009-08-01, kl 15:29:35 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

i'm a little bit of everything

söndag, 1 augsti 2009

precis som dom flesta dagarna med elin, var fredagen något enormt bra! jag åkte iväg till skara, till elin, där förkrökandet skulle hållas till. nathalie kom också dit! timmarna gick, sakta men säkert, och vi blev nog lite rastlösa efter allt korsordslösande, meredith brook låten som spelades på repeat och väntandet. efter många om och men bestämde vi oss iaf för att ta en sväng till aram. rexhep och amir hämtade oss och det blev en trevlig bilfärd till mariestad för att möta upp dom andra grabbsen.

jag och elin kände oss lite utanför bland alla, sju, killar. men osäkerheten gick snabbt över och det blev en kväll med massa playstation, prat och skratt. amir körde hem oss klockan fem, därefter var jag och elin så gott som döda!
det blev en pan pizza innan läggdags och sen sov vi som stockar, båda två.

nu är jag hemma, död som en.. jag vet inte vad. vet inte hur jag ska orka med kvällen. som vanligt blir det lite grill o dryck med göteneborna. ska bli kul! jag har allt saknat dom, nån

nu blir det fix o trix innan röjandet börjar igen. vi hörs!