SKRIVET: 2008-10-31, kl 17:33:58 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

det kallas tvivel

fredag, 31 oktober 2008

dagens humör: trött och uttråkad
dagens låt: el strip club - dj nelson
dagens kommentar: "ska vi ha petting"
dagens outfit: leggings, linne, stickad kofta
dagens frisyr: lockigt hår, uppsatt lugg
dagens person: sebastian johansson
dagens händelse: mamma gick in på systemet o köpte en öl
dagens irritationsobjekt: ELIAS BOCK och hans jävla ipod
dagens saknad: matilda såklart
dagens önskan: att lovet aldrig tar slut
dagens måste: festa!!
dagens minus: vädret är skit, jag hatar min mobil och jag får aldrig som jag vill
dagens plus: finns nog inget, (hoppas på massa plus ikväll)


SKRIVET: 2008-10-30, kl 21:11:25 | PUBLICERAT I: dreams, life, thoughts and whises

på gott och ont


.... som en chokladkaka, eller cigaretter. man vet att det inte är bra för en, men ändå dras man till det.. ja, har man börjat knapra på en chokladkaka kan man inte sluta.
vad har chokladkakor och cigaretter som inte äpplen och tomater har? varför dras man alltid till sånt som inte är nyttit, som inte är bra för en? tur att det finns nya sk. uppfinningar eller metoder som finns idag. som, nikotintuggummi, eller "diet-chokladkakor".. men, det är inte alla som använder sånt iaf. varför? varför använder man inte saker som faktiskt får en att må bättre, som inte bryter ner kroppen på ett sånt sätt som alla andra onyttigheter faktiskt gör? och nu när det finns också?

en anledning kan vara att man är mer van vid det gamla.. jag antar att det tar sin tid, men att man så smått lär känna de nya produkterna såväl som de gamla. precis så är det ju med människor också. man lär sig att tycka om och vänja sig vid dom.. och i detta fall, glömmer man av dom gamla, onyttiga sakerna.

har man tur så försvinner suget efter cigaretter eller en vanlig marabou chokladkaka förgott.

för andra kanske det inte är så lätt. för andra kanske det är jobbigt och gå in på ica, se hur dom ligger där, i sina nya fina förpackningar och alla nya smaker dessutom. marabou daim, digestive, smartis och allt vad det finns. det är nästan så att man längtar tillbaks. fast man vet att det är inte bra, man vet att om man återvänder till sina gamla vanor kommer det gå dåligt. man får bara inte fastna i det igen! risken finns ju att man kan gå upp i vikt, hål i tänderna, få dåliga lungor av dom där ciggaretterna och riktigt taskig kondition dessutom. man inser att det man har nu är bättre. att man kanske borde hålla sig till dietprodukterna, nikotintuggummi och frukt.

det som man mår bra av, det som man mår som bäst av.

jag har nu lärt mig att uppskatta det jag har! jag tycker dessutom om frukt, väldigt mycket och skulle inte kunna byta ut ett enda äpple, päron, eller pomelo mot någon vidrig cigarett eller marabouchoklad i världen.

 

SKRIVET: 2008-10-30, kl 14:30:30 | PUBLICERAT I: mer än bara toner

missy higgins - where i stood





I don't know what I've done
Or if I like what I've begun
But something told me to run
And honey you know me it's all or none

There were sounds in my head
LIttle voices whispering
That I should go and this should end
Oh and I found myself listening

'Cos I dont know who I am, who I am without you
All I know is that I should
And I don't know if I could stand another hand upon you
All I know is that I should
'Cos she will love you more than I could
She who dares to stand where I stood

See I thought love was black and white
That it was wrong or it was right
But you ain't leaving without a fight
And I think I am just as torn inside

SKRIVET: 2008-10-30, kl 14:18:15 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

something told me to run

torsdag, 30 oktober 2008

idag är det torsdag. jag vaknade tidigt idag. matildas mamma väckte oss vid sju. "maaatilda, vaaakna nu"
stackars tilda o behöva gå upp så tidigt, men jobbet väntade. trodde vi! matildas mamma hade tagit fel på tiden, så vi somnade om. haha! men vid åtta gick hon upp och sen försvann hon till jobbet. gött, sängen för mig själv! jag njöt, i några timmar till.
vid ett hämtade mammsen mig. matilda hade fortfarande inte kommit hem så jag fick gå, utan att säga hejdå.
nu är jag hemma, har ont i magen och mår riktigt illa. kan ha berott på all choklad o chips vi åt igår, jag o tilda. OCH den där rhodos kebaben vi käkade på köket tidigare under gårdagskvällen. usch, mår ännu mer illa när jag tänker på det. fy sjutton! diet nästa? skulle behövas.

jag är trött idag, riktigt trött. vi somnade säkert vid tre igår natt. iallafall jag! jag vet inte riktigt hur dagen ser ut.
det blir förmodligen en tripp till lidköping? youssef, matilda, ayoub och rebecca bjöd med mig på bio. det lockar, fast ändå inte.
hade planer på att träffa sebastian och alexander igår men det blev ändrade planer, så idag vore kanske ett trevligt tillfälle att ta igen planerna för igår? mja, vi får se.
bye.



försvinn, försvinn, försvinn
jag vill inte. låt mig va
du förstörde allt, allt

jag har hittat en väg nu, en annan väg, en väg ut
du kan inte, det går inte. ser du inte?
du är ute, ute ur bilden, ute ur mitt liv
du får hitta en annan väg

SKRIVET: 2008-10-26, kl 14:03:47 | PUBLICERAT I: mer än bara toner

sugarplum fairy - the escapologist


 

typ, dagens låt

SKRIVET: 2008-10-26, kl 14:01:13 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

caught in action

söndag, 26 oktober 2008

jag vaknade tidigt idag, tio ungefär. känns inte som att jag har sovit en blund på hela natten. illamående och huvudvärk. no more baileys. jag är helt säker på att robin håller med mig, shottarn. ne, gårdagen var inget o leka med.
jag umgicks ju förstås med maria och robin. kvällen bjöd på mat på köket och massa memory. jag har kul med er!

bussresan hem. kul! busschaffören var supergullig. skämtade, vinkade glatt hejdå och va tillochmed så gullig och gick o hämtade min vante jag tappat i bussen. haha! glada busschafförer gör mig glad, superglad faktiskt!
jag kom hem med ett leende på läpparna och tjugo spänn som jag tjänat under kvällen! gött.

dagens schema ser tomt ut. som ett smörgåsbord utan mat typ. jag vet faktiskt inte vad dagen/kvällen bjuder på.
vatra? hemmakväll? lidköping? eller kanske kusinkväll? ja, jag har en del att välja mellan men ska jag vara ärlig så är det ingenting som lockar. nej, just nu lockar matilda som mest.. (gemigtisdag)




dinsorligamänniska..

SKRIVET: 2008-10-26, kl 13:24:54 | PUBLICERAT I: dreams, life, thoughts and whises

han ba glider fram



bröder, finns det något bättre?
du gör mig så glad!
tacktacktack, tack för att du är så bra.
jag älskar dig.

SKRIVET: 2008-10-25, kl 19:05:41 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

jag och min nya mössa

lördag, 25 oktober 2008

det är nu första dagen på lovet och dagen kunde inte varit bättre. jag vaknade dock rätt tidigt, halv elva. jag som brukar sova till minst tolv? mamma hade redan gått till jobbet och skulle inte komma hem förens imorgon, och pappa och elias satt på tåget påväg till göteborg. jag var ensam hemma! GÖTT.

det första jag gjorde när jag vaknade var att springa ner till tvrummet, sätta på mtv och höja volymen till max. passa på och njut martina, passa på och njut! och det gjorde jag.
duktig som jag var städade jag också, hela nedervåningen. som belöning tog jag en lång dusch. jag sjöng i duchen, det gör jag jämt när jag är glad. och det stämmer, idag är jag glad!
efter det lagade jag lite mat. det blev kycklingfilé&pasta och en iskall cider till det. gottigottgott.
har även varit så duktig och tvättat och även sorterat tvätt idag. åh vad jag älskar att vara hemma själv!

efter flera timmar njutning av ensamhet och ren gladhet (om man nu kan säga så), kom göteborgsgrabbarna hem med massa nya inköp. elias hade tillochmed köpt en liten present till mig. sött!

om exakt femtio minuter går bussen till götene. idag blev jag bjuden till familjen appell. eftersom att jag absolut inte hade några andra planer tackade jag ja. ska även ta en promenix med simon lite senare, mycket trevligt!
jag hoppas på en lugn och härlig lördagskväll. men, med mitt humör funkar nog det mesta. jag lovar, idag kan inget förstöra mitt humör.

ha en supertrevlig kväll, de ska dåfan jag ha.



martina.

SKRIVET: 2008-10-23, kl 20:28:19 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

it's never gonna be that simple

torsdag, 23 oktober 2008

idag är det torsdag, som oftast är den bästa dagen på veckan. och ja, torsdagen håller måttet, även idag. dagen började med uppsats och slutade också med uppsats. fyra timmars svenska uppsats om turismen och resor. jag förstår inte hur jag orkade. jag blev klar precis när vi slutade skolan, kvart över tolv. idag hade jag, jonna och thörn planerat en dag på stan så vi tog en buss från skara till lidköping vid ett tiden.

dagen kunde inte ha blivit bättre. vi shoppade loss.. eller, det blev väl mest fönstershopping kanske.. men lite småköp blev det allt, för allihop. vi fikade, pratade och hade det jättetrevligt! men efter fyra långa timmar var vi riktigt trötta allihop och bestämde oss att tacka för oss ..och det gör jag, jag tackar för en underbart bra dag! niärbratjejor.

jag sitter nu framför min dator, lyssnar på musik och bara längtar till lov. imorgon är det fredag, världens bästa fredag som katarina säger. på något sätt längtar jag efter skolan. jag vet inte varför. kanske för att jag bara vill att fredagen ska vara över så att mitt lov kan börja? jo jag tror det. höstlovet kom alldeles lägligt.
hade egentligen planerat en vecka för mig själv, uppe i dalarna hos världens bästa släktingar. jag hade verkligen sett fram emot min resa till mora, som en paus från mitt vardagliga liv. men min ekonomi är på bott denna månaden och därför kommer jag ingen vart. jag kunde inte varit mer besviken. men jag tänker inte sura över det. är det lov så är det, då tänker jag bannemig njuta!

klockan är snart halv nio. halv nio! är det bara jag eller har kvällen gått fruktansvärt fort? klockan var ju fem nyss, och jag kom nyss hem från stan. herrejösses. det börjar bli dags för min vardagliga roundcheck. kolla så att busskortet och nyklarna ligger i väskan tills imorgon, kolla över alla läxor och kolla så att klockan är ställd ordentligt. rutin!

nu ska jag springa iväg och kolla på andra avenyn och höök.
sen ska jag allt sova, sovasovasova.

godkväll/natt.


SKRIVET: 2008-10-23, kl 18:29:39 | PUBLICERAT I: mer än bara toner

i know how it feels

 


... but you’re just a boy
you don’t understand
yeah, you don’t understand
how it feels to love a girl someday
you wish you were a better man
you don’t listen to her
you don’t care how it hurts
until you lose the one you wanted
cause you’ve taken her for granted
and everything you have got destroyed
but you're just a boy

SKRIVET: 2008-10-22, kl 18:17:47 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

you've got everything to lose

onsdag, 22 oktober 2008

det regnar ute. inte så mycket kanske, men det regnar. det har precis börjat bli lite mörkt ute, så mamma har tänt ljus. mys! skoldagen har verkligen varit slitsam. inte nog med att jag missade bussen för ungefär sjätte gången på dom två senaste veckorna, så hade vi deadline på ett broschyrsarbete som jag var långt ifrån klar med. så det blev till att jobba hårt på lektionen, ingen rast för min del. jag blev klar, i sista minuten!

fotolektionen, den andra och sista lektionen på dan var hemsk. den första timmen hade vi genomgång, som jag inte förstod någonting på. den andra timmen följde jag efter berit som en svans och hon fick iprincip göra allt arbete åt mig. det var nästan pinsamt. men jag har nog aldrig varit så sur, trött o hungrig som idag. i vanliga fall hade hon skällt ut mig, sagt till mig och lägga ifrån mig mobilen och gett alla andra överdrivet mycket beröm förutom mig. för hon är sån.. men jag tror hon förstod att det inte riktigt var min dag idag. tur det!

bussresan hem tog nog en timme, det kändes som två. nu är jag äntligen hemma, och har faktiskt varit ett tag.
efter att ha fått lite mat i mig och några alvedon mår jag bättre. mycket bättre!

nu sitter jag och lyssnar på switchfoot, ett gammalt favorit band från förra hösten/vintern. kommer ihåg det så väl.
mina långpromenader till sjön med switchfoot och alla andra rockband spelandes i hörlurarna.
det känns inte som att det var så längesen. men det var det. ett år, tolv månader... mycket har förändras sen dess, läskigt mycket! undra om jag har förändrats något? och till det bättre eller sämre isf? .......

nu har jag läxor att göra, massor med läxor. förberedelser för uppsats på torsdag och fredag, engelska läxa tills på fredag, mediekommunikationsläxa tills fredag och filmrecension tills på måndag.
jag ser verkligen fram emot min onsdagskväll :)

byeeee.

SKRIVET: 2008-10-20, kl 19:16:16 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

it aint me babe

måndag, 20 oktober 2008

i wanna kiss you every minute, every hour, every day ...


skoldagen var, somvanligt, helt okej. dagen började som vanligt med filmkunskap. vi har börjat se en ny film nu, Ali heter den. rätt seg film, men.. den funkar.
efter filmkunskapen hade vi idrott, ÄNTLIGEN. idag var det street dance. det har jag verkligen sett fram emot! jag, thörn och jonna var verkligen på g för lite dans idag. men, tyvärr så var inte våran kordinationsförmåga lika mycket på g.
men det var absolut bland dom roligaste idrottslektionerna vi haft.
skoldagen avslutades med lite engelska där det blev ännu mera filmtittande.

mamma hämtade mig i skolan. jag skulle till frissan i lidköping.. klockan kvart i två hade jag tid.
vi väntade och väntade.. tillslut blev klockan såpass mycket att vi fick ringa och fråga om vi hade tagit fel på tiden eller inte.
det visade sig då att det inte var vi som hade tagit fel på tiden utan min frisörska. vi fick därför en ny tid och för att jag inte skulle känna att jag åkt dit i onödan bestämde jag mig för att gå på stan en stund.
världens bästa malott tog bussen från skara till stan och gjorde mig sällskap. snällt!
vi träffade även beatrice som slutat skolan hon med.
jag och malott tog en fika på söderströms och pratade, länge. riktigt mysigt!
sen bar det av hemåt.

nu sitter jag här. det är precis kolsvart ute och man kan nästan tro att klockan är ett på natten när den i själva verket bara är några minuter över sju. det är inte klokt vad mörkt det börjar bli ute nu. det känns verkligen som att vi är påväg mot mörkare och kallare tider.

tänkte gå och göra lite toast och koka en kopp te nu. några alvedon skulle inte sitta helt fel heller.
jag har haft så oerhört ont i ryggen hela dagen idag. (massagemassagemassage)
hoppas iaf att jag kan sova inatt....


bye

SKRIVET: 2008-10-19, kl 20:31:14 | PUBLICERAT I: dreams, life, thoughts and whises

du får inte gå nu, gå inte förbi




glöm djävulskap och stingslighet
glöm allt jag gjort av elakhet.
jag älskar dig så innerligt..
för du och jag har sett en del
och känner till varandras fel.
vi lever i vår egen hemlighet.
kom öppna dig, snart är hösten över.
sitt närmare, för du är allt jag vill och behöver.

snart kommer änglarna att landa,
snart står morgonen i brand.
törs jag säga att vi har varandra,
törs du lägga kinden i min hand?

SKRIVET: 2008-10-19, kl 19:55:59 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

två olyckliga dårar

söndag, 19 oktober 2008

".... man kan bara genom att lyssna på musiken och inte titta på tv-rutan, placera filmen i en filmgenre, men.." blablabla. läxor! finns det något värre? egentligen? jo, det är väl klart det finns. krig tillexempel? ^^ men läxor är inte långt ifrån.
nu blev det precis som det INTE skulle bli, att jag sitter med massa läxor på en söndagkväll. varför gjorde jag dom inte igår när jag hade tid? jag blir så trött på mig själv ibland!
nu sitter jag iaf här och skriver på min jäkla filmrecension som ska vara inne imorgon, lyckat.
jag hade verkligen sett fram emot en läxfri kväll ikväll, som ett härligt avslut på en härlig helg.. men, ändå sitter jag här. brajobbat.

förövrigt har dagen varit bra iallafall. efter en andra övernattning i götet tog jag bussen hem vid två tiden. precis som igår var vädret riktigt härligt, om inte härligare. jag njuter!
jag lagade mat när jag kom hem. kyckling, pasta, god sallad, flädersaft, rix fm och tända ljus. jo, det blev en mysig måltid - för mig själv dock, men jag klagar inte. behövde lite tid för mig själv tror jag.
egentiden läker alla sår..

klockan är snart åtta och jag vet inte hur jag ska hinna med allt? jag hade planerat en tidig kväll ikväll men det verkar som alla mina planer om en skön söndagskväll spricker. läxorna lär väl ta någon timme till, och sen dusch, packa gympakläder för imorgon och lite småfix. som ni märker är inte organisering och planering mina favoritord.

har precis laddat hem massa härliga 90-tals låtar och gamla rock ballader så, mobilen är nu fullproppad med bob dylan, white lion, rem, bad english m.m.
lite ny och fräsch musik är inte helt fel o plugga till.. påtal om plugga borde jag kanske återgå till min filmrecension.
ni har tur ni som inte har några läxor.


godkväll.


btw, stort grattis till sten som fyller 53år idag!

SKRIVET: 2008-10-18, kl 13:11:09 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

sitting in the spotlight, waiting to shine

lördag, 18 oktober 2008

vilken härlig dag det är idag. det är sådär lagom kallt ute, som det ska vara på hösten och jag är på bra humör idag. ja, energin riktigt sprödar ur martina bock idag. och det känns bra, allting känns faktiskt bra idag.
jag sitter och lyssnar på karl wolf - life som nu spelats upp ungefär 75 gånger. funderar på om det är dags att hoppa in i duschen. en varm och härlig dusch! det skulle inte vara helt fel.

det kommer bli en lung lördag idag känner jag. har fortfarande en filmrecension att skriva tills på måndag. kanske bäst jag gör den idag. annars kommer det att sluta med att jag skjuter upp den tills imorrn, då det är söndag och man ändå inte orkar något. då får man dåligt samvete eftersom man måste göra den, så det slutar oftast med att man sitter uppe tilltolv på natten och när man är klar är man ändå inte nöjd, och så är man jättetrött på måndagen. nej, det är inte bra. idag ska den vara klar.

jag har lovat mamma att städa nedervåningen också. ännu en rolig lördagsaktivitet. nu när jag tänker efter så är inte mitt rum heller så städat. så, jag antar att dammsugaren kommer få jobba en heldel idag.
men klockan är ju bara ett, så det är ju inte så att kvällen springer iväg för mig. nejdå, jag har ju hela dagen på mig.
sen får vi se vad lördagskvällen erbjuder.

martina.

SKRIVET: 2008-10-12, kl 17:04:20 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

viva la vida

söndag, 12 oktober 2008

åh vad jag känner mig fräsch nu. ren och fräsch! det bästa jag vet är att komma hem från
en fartfylld helg med fest o stön och ta en varm, härlig dusch. då mår jag bra! fast jag känner mig ändå lite seg idag. tung i kroppen och seg i huvudet. det måste vara vädret? jag tål bara inte se hur marken pyntas av rödorangea löv som nästan blir som ett täcke över vägen och hur trädtopparna blir allt mer nakna. jag hatar hur mörkret kommer allt tidigare på eftermiddagen och hur kylan blir allt starkare än värmen. jag hatar höst. det är då deprissionen och det dåliga humöret börjar leta sig fram. då orken bara försvinner totalt och det känns som en evighet till nästa sommar, eller de ljusare tiderna.
de bildas klumpar och en slags ångest i magen inför veckans skoldagar. det gör det jämt på söndagar. men speciellt idag.. prov, uppsattser och tusen läxor + skolfoto. det är vad veckan erbjuder. inte speciellt lockande.
det känns som att jag har tappat allt inom mig. orken är helt borta och jag förstår inte hur jag ska klara av veckan.
jag känner mig även tömd på känslor, energi och humör, framförallt.
jag ger så mycket.. men får så lite tillbaks.

jag satt precis och läste mitt horoskop från aftonbladets söndags bilaga. jag tänkte att jag kanske kunde hitta något om just orken eller humör och sån skit, i oktober månad. men sen kom jag på, att det är rätt meningslöst. horoskop är meningslösa! hur ska mitt stjärnteckan veta hur jag mår denna månaden, hur det står till med mig, ekonomiskt sätt och inom kärleken?
"vattumannen. de älskar att exprimentera med sex och att chocka dig med bisarra upptåg"
vad jag hatar horoskop. vad får dom allt i från? inte nog med att det finns ungefär 300 olika tidningar med 300 olika förklaringar på ens stjärntecken, så finns det ju idioter som faktiskt tror på det. (som jag en gång gjort)
"vattumannens favoritfantasi; vill vara en syndig sjuksköterska eller psykolog som utsätter patienterna för sexuella perversioner"? nejtack. jag förstår inte hur astrologi och stjärnor kan påverka vårat vardagsliv. så patetiskt!
äh, nog pratat om horoskop.

det märks definitivt att mitt humör inte är på topp idag. dumma söndag, dumma höst, dumma mig.
sängen känns allt mer lockande nu och jag känner verkligen för att lägga mig och sova och hoppas på att min energi hittar tillbaks igen. jag kan verkligen behöva den tills imorgon!

godkväll.

SKRIVET: 2008-10-07, kl 21:16:23 | PUBLICERAT I: dreams, life, thoughts and whises

the beauty of letting go



it's hard to know when to give up the fight
two things you want will just never be right
it's never rained like it has to night before
now i don't wanna beg you baby
for something maybe you could never give
i'm not looking for the rest of your life
i just want another chance to live

SKRIVET: 2008-10-07, kl 21:02:28 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

godnatt eller godmorgon?

tisdag, 7 oktober 2008

idag är det tisdag. mamma ringde och väckte mig klockan halv sju idag. känns lite töntigt att
fortfarande ha en mamma som ringer och väcker en på morgonen. men, jag lovar er, i mitt fall är det behövligt.
i morses var jag trött, riktigt trött. det skadar väl inte o snooza femton minuter till, jag hinner ju fixa mig iaf.. tänkte jag och somnade kvickt om. vaknade sedan klockan tio över åtta av att jonna smsade. hade redan missat 07:25 bussen och det var tio minuter kvar tills nästa gick. så duktig som jag är, blev det till att slänga på sig lite kläder, platta håret (2min) och rusa iväg till bussen. det flesta hade väl tagit nästa buss, men inte jag.
jag är duktig. jag har dock aldrig varit så trött som jag var idag!

skoldagen var seg, riktigt seg. expolektionen med katarina gick inte allt för bra och jag kände verkligen hur ALLA var på dåligt humör idag. även katarina verkade ha vaknat på fel sida. men, alla har väl sina dagar antar jag.
jag somnade på filmkunskapen. helt sjukt. första gången jag somnar på en lektion, någonsin. ni vet när man duschar och får schampoo i ögonen, att det svider och det går liksom inte att hålla upp ögonen. -tja, SÅ kände jag idag. på rasten sprang jag ner till cafeterian och köpte mig en kopp kaffe. (mycket behövligt)
jag blev faktiskt piggare. såpass piggare att jag klarade av den sista timmen av lektionen iallafall.

dagen har jag spenderat hemma. jag behövde det tror jag. en hemmadag för mig själv.
jag sitter här och räknar ner minutrarna tills desperate housewives börjar. åtta, sju, sex...
hade tänkt och göra det riktigt mysigt. krypa ner i sängen, tända massa ljus (somvanligt),
koka en kopp te och sen somna i sista pausen av desperate.h och missa sista kvarten, som jag alltid gör.

godkväll.

SKRIVET: 2008-10-04, kl 14:15:50 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

och dansa som på technodroger

lördag, 4 oktober 2008

idag är det lördag. jag vaknade för en stund sen. idag är jag glad, jätteglad.
matilda står högst upp på schemat och jag hoppas och tror att dagen kommer bli sjukt kul.
partyfix, gatukök, träffa johan m.fl, sen fest i lidköping :)

gårdagen spenderades med malott- shopping ännu en gång. för hennes del iaf.
vi åt god mat, pratade och hade det riktigt trevligt. vi träffade även beatrice, det var kul.

jag och malott tog ett tåg hem vid sjutiden. jag hade "planerat" en lugn hemmakväll.
alla var upptagna med sitt och då tänkte jag att jag lika gärna kunde vara hemma.
men efter att ha suttit vid datorn där absolut ingen intressant var inne på msn eller liknande
kände jag att jag var tvungen att hitta på något. så, jag ringde alexander som låg och sov.
men, gullig som han var gick han upp och sa att jag gärna fick komma.. och det gjorde jag.

vi var hemma hos honom en stund, sedan tog vi en promenad för att möta joaquin och sophie.
vi träffade också johan, basti, joel, linus, rebecca m.fl
vi drog senare hem till alexander igen och såg på film, drack kaffe och åt bullar.
sen kom ännu ett gäng o hälsade på, mattias, nikko och anton.
jo, det blev ett fint slut på kvällen :) ..

SKRIVET: 2008-10-02, kl 19:37:41 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

i väntan på bussen, update

hemma från stan. äntligen! det blev en lång shoppingtur.
tänk att man kan bli så glad av att shoppa, helt sjukt.
jag tror faktiskt att shopping är det enda som faktiskt botar ledsamhet, för min del.
det är väl det enda jag faktiskt är bra på också, att shoppa, om man nu kan vara bra på det så att säga. ^^

känns rätt jobbigt att jag bara har två hundra kronor kvar av studiebidraget däremot.
förstår inte hur jag gör det, men jag lyckas ändå. mina inköp idag blev ett par skor, en tröja och ett par byxor..
har fortfarande tusen saker att inhandla. jacka, skarf, ny mascara, stövlar, väska osv.
sån tur är ska jag och malott in o kika lite igen imorgon. då är det väska som gäller!

träffade även en väldigt underbar jacob cornelius på stan också.
trodde mitt hjärta skulle stanna när jag såg honom. jag har inte sett honom på hela sommaren.
ne, senaste gången var nog på karnevalen i lidköping. en evighet alltså.. jagharsaknatdig!

kvällen ska spenderas med världens underbaraste familj, och alexander (<3)
te, mackor och tvtittande. det är en sjukt bra dag idag!

godkväll :)
martina.



dagens kommentar; vet du hur mycket jag längtar att få krama om dig & bara säga att jag älskar dig eller?

SKRIVET: 2008-10-02, kl 15:53:24 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

i väntan på bussen

torsdag, 2 oktober 2008

jag vaknade klockan åtta imorses. mamma ringde, åh vad arg jag blev.
så, jag stängde av mobilen och somnade om. vaknade en halvtimma senare och insåg att
klockan började bli mycket. skolan ja. det var ett svårt beslut att ta. skola, ingen skola.
efter många minuter av tvivel tvingade jag mig upp ur sängen, på med kläder o lite smink och ut till bussen.

jag började klockan elva idag och slutade tolv. kändes så ovärt att gå egentligen. jag har lyckats räkna ut att
jag åker och väntar på bussen på morgonen och efter skolan, två timmar och femton minuter
medans jag faktiskt bara är i skolan i en timma. ovärt ovärt ovärt!

var hemma halv två. då väntade en stor tallrik med kebab och pommes frites på mig.
då kan man inte vara annat än lycklig! :)

nu ska jag försöka få min mamma att köra in mig till stan.
måste måste! update later.

SKRIVET: 2008-10-01, kl 20:39:20 | PUBLICERAT I: vardagsbeskymmer

do you care to see?

onsdag, 1 oktober 2008

dagen har varit seg. jag hade egentligen sovmorgon idag, men som omväxlingsskull kände
jag mig redig och tog faktiskt 8 bussen till skolan för att gå på resurstiden.
jag gjorde klart mitt arbete i expo och katarina blev riktigt stolt över mig! känns bra.

klockan tio över nio kom resten av klassen och graflektionen började.
nu ska vi designa broschyrer till någon anna von wihct som har någon hud&hår studio.
är det något jag är kass på så är det graf, tyvärr. designa loggor, broschyrer, visitkort och allt vad
vi gör är inte riktigt min grej. känner mig mer som den där inredarbruden, faktiskt. expo expo expo!
lektionen varade i två timmar. det kändes som tre.
jag åkte hem efter grafen. ont i huvudet, ingen matlust och allmänt trött o irriterad.
berit blev nog inte lycklig.

när jag kom hem orkade jag ingen mat, så jag gjorde mig en macka och satte mig och kollade
på drömkåken. härlig film! efter ett tag kände jag hur ögonlocken började hänga och gick direkt upp
och la mig. vaknade för en halvtimma sen och nu sitter jag här.
idol har börjat tror jag. kul.
om en halvtimma är det säsongstart på grey's. antar att jonna sitter bänkad framför tv:n vid det här laget.
jag vill bara sova....


på lördag är det fest. äntligen ska jag festa. jag och min matilda.
linus har fest, och det ska bli jättekul.
han har jag inte sett sen nyår, hos cornelius.
hoppas iaf på en fantastisk lördag med en fantastisk människa :)


godkväll.
martina.